Hyra Karaoke Stockholm till Festen

Vi skapar bästa karaoke festen! Hyr karaoke paket & ljud från INsound.

Hyra Karaoke Stockholm
5 (100%) 17 votes

Dags att ”Hyra Karaoke Stockholm”?

Vår gissning är att du sökte på Google efter: ”hyra karaoke Stockholm”. Bra, för vi kan erbjuda fantastiska paket som skapar en riktigt oförglömlig karaokekväll!

Att hyra karaoke är populärt och vi på INsound förstår varför! Det är ett underhållningssätt som sätter Du och sällskapet i centrum. Action-packat där sedan nästa utmaning är att utse vem som kan kronas till karaokestjärna. Vi erbjuder hyra karaoke Stockholm där det ingår en Karaokespelare med mikrofoner, över 40 000 låtar, kablar och högtalare. Vi kan skräddarsy karaokepaket efter era önskemål. Kanske räcker det med en karaokedator? Eller så vill ni kanske ha högtalare, ljusutrustning, rökmaskin och mikrofoner? Oavsett behov så kan vi hjälpa er!

Våra priser är Stockholms mest förmånliga och det ingår alltid kablage och den utrustning ni behöver för att komma igång utan extra kostnad. VI kan även erbjuda installation och montering av karaoke om ni har behov av det. Vår målsättning är att erbjuda dig som vill hyra karaoke i Stockholm en mycket enkel, prisvärd och professionell möjlighet att åtnjuta en karaokekväll med dina vänner. Vi vet att det kan vara meckigt att hitta en leverantör man kan hyra karaoke ifrån som faktiskt erbjuder de senaste låtarna och de gamla godingarna som man kan sjunga loss till. Därför har vi system som erbjuder de senaste karaokelåtarna.

Vår karaoke kan passa för följande tillfällen:

  • Olika typer av Fester
  • Karaoke till bröllop
  • Företag karaoke
  • Evenemang
  • Studenter och skivor
  • Hemmafester
  • Och mycket mer…

Om du vill veta vilka olika låtar vi har eller hur det fungerar så är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi kan också skräddarsy eventet så karaoke festen blir oförglömlig. Kontakta oss så berättar vi mer!

HYR DIREKT
hyra karaoke Stockholm

Kuriosa om Karaoke – Det här visste du nog inte!

Visste du att karaoke urpsrungligen kommer från Japan. Ordet karaoke betyder ”tom orkester”. Det är inte ovanligt att hitta en karaokebar i var och varannat kvarter i Tokyo. Dem kallas mer vanligen för karaoke box idag och då hyr man ett litet rum där man har möjligheten att ta med sig sina kompisar och sjunga loss, och ofta njuta av mat och dryck. I många DVD-spelare så finns det till och med ofta ett högtalaruttag för att så många i Östasien är intresserade av just karaoke.

Adress:

Gästrikegatan 1
Stockholm 113 62

Öppettider:

Måndag till fredag
11:00-18:00

Kontakt:

070-714 10 11
info@insound.se