INSOUND HIFI

Begagnad Hifi

Söker du efter begagnad HIFI utrustning? Vi på Insound består av ett grupp HIFI-entusiaster som älskar begagnad HIFI. I vår välsorterade webbutik kan du hitta begagnad HIFI, med allt från begagnade högtalare, till skivspelare, förstärkare och mikrofoner.  Utöver att vi säljer begagnad HIFI så köper vi också begagnad HIFI.

I vår butik på Gästrikegatan 1 i Stockholm hittar du både ny och begagnad HIFI samt en fullutrustad HIFI-verkstad där vi kan serva och reparera din begagnade HIFI-utrustning.

Om Insound
Insound har varit verksamma i över 30 år och kan i princip det mesta som rör HIFI. Ursprungligen var vi en HIFI-verkstad där vi gav nytt liv till begagnad HIFI. På senare tid erbjuder vi utöver vår serviceverkstad också uthyrning och en välsorterad webbshop.

begagnad-hifi-utrustning

Olika typer av begagnad HIFI:

begagnad hifi hörlurar

Hörlurar

Skivspelare

Högtalare

Förstärkare

begagnad-hifi-butik

INSOUND HIFI

Fördelar med Begagnad Hifi

Komponenterna i äldre HIFI utrustning är ofta av överlägsen kvalitet jämfört med dagens moderna HIFI-system. Många äldre högtalare, förstärkare och skivspelare är utrustad och byggda med kvalitetskomponenter och ädla metaller. Det gör begagnad HIFI till ett ofta mycket prisvärt sätt att få fantastisk ljudkvalitet till en låg kostnad. Besök vår HIFI webbutik så kan du kika på olika typer av utrustning och göra dig ett klipp.

Dessutom ska vi inte sticka under stol med att vintage hifi utrustning är estetiskt tilltalande och ofta väldigt vackra. Fina sniderier och genomtänkta designer som gör att HIFI-utrustningen inte enbart är något för audiofiler, utan också för inredare.