Laga Synth, Piano, Digitalpiano & MIDI Keyboard.

INsound reparerar och lagar ditt digitalpiano och analoga synthar och keyboards. Vi har som verkstad över 30 års erfarenhet av reparationer och service med ett team som är specialinriktade inom just reparation av synthar, keyboards och pianon.

Besök eller kontakta oss så är du snabbt igång att spela igen

30 års erfarenhet.

Vi kan ljud och service.

Vi på INsound har en vision att erbjuda service inom reparation, installation och uthyrning i toppklass. I många årtionden har vi visat vägen och arbetat hårt för att göra detta möjligt, och därför står vi idag som ett stolt varumärke värdigt att kalla oss bäst i Stockholm.

"INsound utför service och reparation av keyboards och digitalpianon i absolut toppklass!"

Ring oss på 070-714 10 11 eller maila till info@insound.se

Kontakta oss

INsound är specialiserade på reparation och lagning utav digitala och analoga instrument, högtalare, mikrofoner och ljudanläggningar.

Specialiserad på lagning utav Synthar & Keyboards.

INsound är styrkan i Stockholm när det gäller kunskap och service av synthar, keyboards och digitala & analoga klaviaturer.

Vare sig du använder ditt instrument i en studio för produktion eller på scenen för liveföreträdanden är vi serviceteknikern som erbjuder komplett reparation och underhållning.

I alla år som vi har arbetat har vi sett alla möjliga problem, och kunskapen som INsound besitter inom detta serviceområde får du leta länge efter för att hitta i våra konkurrenter. Naturligtvis så reparerar vi även synthesizers, grooveboxes, trummaskiner, modulära system, pedaler och andra tillbehör.

Är det något vi kan så är det Synthar & Keyboards.

Vår verkstad finner du mitt i Stockholm på Gästrikegatan 1. Vi lagar alla typer av pianon och keyboards från märken såsom Casio, Yamaha, Korg, Roland, Ensoniq, M-Audio och många, många flera. Om ditt digitalpiano, midi-keyboard, klaviatur eller analoga synth har gått sönder eller är trasigt och behöver service så har du kommit helt rätt. Vi har ett team som är specialinriktade på just denna typ av reparationsservice som har decennier med erfarenhet. INsound har reparerat och rustat upp alla möjliga synthar och keyboards, och med vår unika service kommer du igång snabbt med spelningen igen. Vi erbjuder även reparationsservice för synthesiser i din studio, till exempel Access Virus, Moog, Korg, Behringer, Nord Lead, Roland, Arturia, Yamaha, etc.

Låt oss ta en titt.

Vi är helt övertygade om att vi kan vara till god hjälp när klaviaturen inte fungerar som den ska. Det kan handla om allt från tröga tangenter, glappande elkontakter, högtalare som knastrar, frysta program eller displayen på din analoga synthesizer som tappat pixlar eller är ur funktion. Andra problem kan vara ethernet eller usb-uttag och kontakter som krånglar, eller att särskilda klaviaturer på synthen eller keyboardet saknar velocity. Vi kan också laga och reparera el-orglar. Kontakta oss eller kom direkt förbi vår verkstad så gör vi en undersökning på ditt instrument.

INsound erbjuder ett konkurrenskraftigt pris och är serviceinriktade med fokus på att ge dig den bästa lösningen för att få din älskade klaviatur att fungera klockrent igen. Ring oss på 070-714 10 11 eller maila till info@insound.se så kommer du direkt i kontakt med vår personal.

Vad är det som har hänt?

De vanligaste felen vi reparerar är bland annat:

1

Inga toner vid anslag

2

Anslag vid höga toner saknar velocity

3

Trasiga eller sega tangenter

4

Synthens högtalare skorrar i ljudet eller distrar

5

Volymen är ojämn eller fungerar inte

6

Keyboard som fryser till och slutar fungera under spelandet

7

Ingen ethernet-usb koppling/anslutning eller trasig usb kontakt

8

Adapterintaget glappar och är trasigt

9

Lcd display som flimrar eller fungerar inte

10

Frysta program och inge minne, osv...