Din servicetekniker #1 i Stockholm

Vi har över 30 års erfarenhet och är specialiserade inom reparation och lagning. Dessutom älskar vi det vi gör!

Laga Synth & Keyboard.

När det gäller reparation utav synthar och keyboards finner du ingen bättre service-verkstad i hela Stockholm. INsound har ett team som är specialiserat inom just detta reparations och service-område, så det är bara att lämna in ditt digitala eller analoga instrument, luta dig bakåt, hämta upp den igen, klart! Om det är något vi kan så är det synthar och keyboards!

Läs mer om detta

Laga Mikrofon.

Mikrofoner är ömtåliga och känsliga musikaliska redskap, något man måste värna om för dessa skall behålla sin livslängd. Vi har reparerat alla sorters mikrofoner i årtionden, både nya modernare och dem finaste klassikerna. Vare sig problemet är en bristfällig spole eller ett skadat membran så är INsound svaret på lösningen.

Läs mer om detta

Laga Högtalare, Hörlurar och allt inom ljud.

Vårt team har reparerat och lagat högtalare i många år, allt från små stativhögtalare och subwoofers för hemmabruk till större anläggningar till föreställningar och events. Vanliga orsaker kan vara att högtalarfiltret eller spolarna är utslitna, eller ett problem med ditt delningsfilter. Hör av dig till oss så tar vi en titt!

Läs mer om detta

Laga Mixerbord, DJ & CD-spelare.

Det finns inget värre när man uppträder så slutar en knapp fungera, och desto viktigare knappen eller reglaget är desto värre blir det. Ifall ditt Dj-mixerbord eller din gamla vinylspelare inte fungerar 100% så har du kommit helt rätt. Med hjälp av våra experter är du igång igen med spelningen på nolltid.

Läs mer om detta

INsound reparerar och lagar digitala och analoga instrument, högtalare, ljudanläggningar, förstärkare, mikrofoner, dj-utrustning, cd-spelare och vinylspelare i hela Stockholm.

Laga Synth & Keyboard.

Kom igång.

Laga Högtalare & Ljud.

Kom igång.

Laga Mikrofon.

Kom igång.

Laga Mixerbord, DJ & CD-spelare.

Kom igång.