Hyra Rökmaskin Stockholm

Ge festen det lilla extra med en bra rökmaskin!

[kkstarratings]

Perfekt för dig som vill hyra rökmaskin!

Vi på INsound hyr ut olika typer av rökmaskiner i olika storlekar till hela Stockholm. Att hyra rökmaskin är ett perfekt komplement till en fest eller evenemang där ni ska använda er utav ljuseffekter såsom laser och strobe. Röken gör att ljuseffekterna förstärks så det vi rekommenderar ofta att de som hyr ljus också hyr rökmaskin för att få kraftigare och mer effektfulla ljuseffekter.

Vi erbjuder er att hyra rökmaskin i olika storlekar och från olika märken. En rökmaskin från American DJ är alltid en bra idé då dem är smidiga, effektiva och ger mycket god effekt. Se till att du också väljer att hyra högtalareav bra kvalitet också så att festen blir optimal! När du hyr rökmaskin från oss så ingår alltid rökvätska och vi förklarar alltid hur de fungerar. De flesta rökmaskiner vi har för hyra har en fjärrkontroll också så att du kan kontrollera styrkan från avstånd.

Installationen är enkel och det räcker att fylla på med rökvätska och koppla in elsladden så är ni redo att köra igång. Kontakta oss idag för att hyra rökmaskin!

Viktigt att veta

Rökmaskin och brandlarm

Det är viktigt att vara medveten om att de flesta rökmaskiner och hazers aktiverar brandlarmen. Så var medvetna om det. Om ni bestämmer er för att stänga av brandlarmet så måste ni också vara försiktiga ifall någon brand skulle uppstå då ni saknar skyddet från brandvarnaren

Rökmaskin + ljus = grymt!

För dig som är intresserad av att hyra rökmaskin så ska ni definitivt också fundera på att hyra lite discoljus också. Kombinationen av ljus och rök ger en riktigt häftig och kraftfull effekt!

HYR DIREKT