Laga Synth, Piano, Digitalpiano & MIDI Keyboard.

INsound reparerar och lagar ditt digitalpiano samt analoga synthar och keyboards. Vi har som verkstad över 30 års erfarenhet av reparationer och service med ett team som är specialinriktade inom just reparation av synthar, keyboards och pianon.

Besök eller kontakta oss så är du snabbt igång att spela igen

30 års erfarenhet.

Vi kan ljud och service.

Vi på INsound har en vision att erbjuda service inom reparation, installation och uthyrning i toppklass. I många årtionden har vi visat vägen och arbetat hårt för att göra detta möjligt, och därför står vi idag som ett stolt varumärke värdigt att kalla oss bäst i Stockholm.

"INsound utför service och reparation av keyboards och digitalpianon i absolut toppklass!"

Ring oss på 070-714 10 11 eller maila till info@insound.se

Kontakta oss

INsound är specialiserade på reparation och lagning utav digitala och analoga instrument, högtalare, mikrofoner och ljudanläggningar.

Specialiserad på lagning utav Synthar & Keyboards.

INsound i Stockholm är det självklara valet när det gäller kunskap och service av synthar, keyboards och digitala & analoga klaviaturer.

Vare sig du använder ditt instrument i en studio för produktion eller på scenen för liveföreträdanden så är vi serviceteknikern som erbjuder komplett reparation och service.

I över 30 år har vi både arbetat med och stött på alla möjliga problem. Kunskapen som INsound besitter inom detta serviceområde är svårslagen. Naturligtvis så reparerar vi även synthesizers, grooveboxes, trummaskiner, modulära system, pedaler och andra tillbehör.

Vi är ett företag som helt enkelt älskar musik, instrument och HIFI-utrustning. Det är en passion som genomsyrar hela vårt arbetssätt. Dessutom är vi måna om att få dig som kund att känna dig sedd och vi gör alltid vårt yttersta för att hitta en bra lösning på ditt problem.  30 år erfarenhet

  Experter på Synthar & Keyboards.

  Vår verkstad finner du mitt i Stockholm på Gästrikegatan 1. Vi lagar alla typer av pianon och keyboards från märken såsom Casio, Yamaha, Korg, Roland, Ensoniq, M-Audio och många, många flera. Om ditt digitalpiano, midi-keyboard, klaviatur eller analoga synth har gått sönder eller är trasigt och behöver service så har du kommit helt rätt.

  Vi har ett team som är specialinriktade på just denna typ av reparationsservice som har decennier med erfarenhet. INsound har reparerat och rustat upp alla möjliga synthar och keyboards, och med vår unika service kommer du igång snabbt med spelningen igen.

  Vi erbjuder även reparationsservice för synthesiser i din studio, till exempel Access Virus, Moog, Korg, Behringer, Nord Lead, Roland, Arturia, Yamaha, etc.

  Service

  Låt oss undersöka felet.

  Vi är helt övertygade om att vi kan vara till god hjälp när klaviaturen inte fungerar som den ska. Det kan handla om allt från tröga tangenter, glappande elkontakter, högtalare som knastrar, frysta program eller displayen på din analoga synthesizer som tappat pixlar eller är ur funktion.

  Andra problem kan vara ethernet eller usb-uttag och kontakter som krånglar, eller att särskilda klaviaturer på synthen eller keyboardet saknar velocity. Vi kan också laga och reparera el-orglar. Kontakta oss eller kom direkt förbi vår verkstad så gör vi en undersökning på ditt instrument.

  INsound erbjuder ett konkurrenskraftigt pris och är serviceinriktade med fokus på att ge dig den bästa lösningen för att få din älskade klaviatur att fungera klockrent igen. Ring oss på 070-714 10 11 eller maila till info@insound.se så kommer du direkt i kontakt med vår personal.

  Kontakt
  Vad är det som har hänt?

  De vanligaste felen vi reparerar är bland annat:

  1

  Inga toner vid anslag

  2

  Anslag vid höga toner saknar velocity

  3

  Trasiga eller sega tangenter

  4

  Synthens högtalare skorrar i ljudet eller distrar

  5

  Volymen är ojämn eller fungerar inte

  6

  Keyboard som fryser till och slutar fungera under spelandet

  7

  Ingen ethernet-usb koppling/anslutning eller trasig usb kontakt

  8

  Adapterintaget glappar och är trasigt

  9

  Lcd display som flimrar eller fungerar inte

  10

  Frysta program och inge minne, osv...

  Några snabba frågor:

  Vilka Synthar / Keyboards kan ni Laga?

  Vi är en auktoriserad serviceverkstad med över 30 års erfarenhet. Vi kan reparera alla synthar/keyboards och pianon såsom Roland, Yamaha, Kawai med flera.

  Vilka fel kan ni lösa?

  Vi kan lösa de flesta problemen såsom att toner saknas vid anslag, slöa & trasiga tangenter, glappande adaptrar, högtalare som inte ger ljud med mera. Oavsett situation så genomför vi en diagnos och kommer sedan med ett kostnadsförslag.