Laga Mixerbord, Dj-controller, Turntables, Vinylspelare och CD-spelare.

INsound reparerar och lagar allt från den senaste DJ-utrustningen till gamla klassiska turntables och vinylspelare. Vår kompetens och förmåga inom denna service sträcker sig årtionden bakåt, så har du problem med din utrustning har du kommit helt rätt.

Besök eller kontakta oss för att njuta av musiken igen

30 års erfarenhet.

Vi kan ljud och service.

Vi på INsound har en vision att erbjuda service inom reparation, installation och uthyrning i toppklass. I många årtionden har vi visat vägen och arbetat hårt för att göra detta möjligt, och därför står vi idag som ett stolt varumärke värdigt att kalla oss bäst i Stockholm.

"INsound fixade min gamla vinylspelare som strulat i åratal. Nu kan jag njuta av mina kära vinylplattor igen!"

Ring oss på 070-714 10 11 eller maila till info@insound.se

Kontakta oss

INsound är specialiserade på reparation och lagning utav digitala och analoga instrument, högtalare, mikrofoner och ljudanläggningar.

Centralt i Stockholm. Specialiserad på lagning.

Mixerbord, DJ-controllers & Effektverktyg.

INsound har lång historia och erfarenhet inom service av mixerbord (både studiobord och Dj-mixers), DJ-controllers (bland annat CDJ och DJM) och DJ effektverktyg. När en kanal eller slider inte längre fungerar ignoreras den och istället använder du dig utav andra kanaler som fungerar, men fortsätter problemet måste den skickas in och undersökas. Andra problem kan vara att det analoga input-jacket är skadat eller är fuktskadat utav vätska. INsound har fixat och rustat upp alla möjliga problem.

Turntables, Vinyl & CD Spelare.

Musikspelare av olika typer och märken kräver lång erfarenhet för att skilja på dess vardera komponenter och uppsättning. En modern turntable och CD-spelare skiljer sig från en klassisk vinylspelare, och dessutom kan dessa vara mycket komplext uppbyggda eller kräva särskilda unika delar. INsound har decennier med kunskap utav reparationer av turntables, vinyl & CD-spelare, och har sett allt från hoppande spår, ljud som är förvrängt och distrar och utrustning som inte går att sätta på.

Din servicetekniker #1.

Med över 30 års erfarenhet i branschen finns det ingen problem som vi inte har tacklat. På INsound har vi sett alla möjliga problem och bekymmer, allt från sönderslitna reglage på mixern, DJ-controller spilld med läsk och kaffe, filter knobs eller cue knappar som inte registreras, trasig LCD display, CD-spelare som hoppar eller laggar, vinylspelare med strömsladdsfel eller hoppar över spår, och mycket mer.

INsound är en serviceverkstad med många inlämningar utav mixerbord, Dj-controllers, turntables, vinylspelare och CD-spelare. Vi reparerar alla typer och märken, vare sig du söker reparation utav en mindre 6-kanal analog mixer eller en studiomixer på 48 kanaler, en modern CD-spelare eller en klassisk vinylspelare, etc. Märken på produkter som vi reparerar är bland annat Yamaha, Pioneer, Native Instruments, Numark, Behringer, Audio-Technics, Technics, och många fler.

Vad är det som har hänt?

De vanligaste felen vi reparerar är bland annat:

1

Sliders och reglage som är sönder

2

Distorted signaler från mixerkanaler

3

DJ-Controllers, mixers, eller spelare som inte går att starta

4

CD-spelare och vinylspelare som hoppar spår

5

Defekt och förvrängt (distorted) ljud

6

Utrustning som har spillts med vätska

7

Skadat intag eller uttag

8

Fungerar inte som den ska, osv...