Hyra Discoljus Stockholm till Festen

Vi hyr ut effektfulla och prisvärda discoljus.

INsound är bäst för dig som vill hyra discoljus.

Vi erbjuder er som privatperson och företag att hyra discoljus till diverse fester, evenemang, konferenser eller bröllop. Att själv investera i professionell ljusutrustning kan innebära stora investeringskostnader och expertis i att sätta upp utrustningen. Vi på INsound har valt att hyra discoljus såsom scenlampor, discobollar, miljöljus, scenljus, laser och strobe. Våra discoljus passar för såväl små som stora evenemang och fester.

Du kan antingen välja att hyra discoljus själv och sätta upp dem eller beställa riggning och installation. Då står vi för transportering och installation mot en fast kostnad. Då kommer någon av våra installatörer och ser till att ljussättningen håller absolut högsta kvalitet och möter era önskemål. Om du är osäker på ljussättningen så är du alltid välkommen att bolla idéer med oss så att du kan få reda på vilka discljus du ska hyra. Glöm inte att hyra högtalare av bra kvalitet också

Vi har också många färdiga paket och lösningar som gör att du kan få en komplett helhetslösning. Kontakta oss om ni vill veta mer!

HYR DIREKT