Reparera Skivspelare / Bandspelare

Har din skivbandspelare gått sönder? Spelar inte skivorna som dem ska? Då kan det vara så att det är dags att lämna in din skivbandspelare för reparation.

Vi på Insound har lagat och servat skivbandspelare i över 30 år. Oavsett problem så är du välkommen att lämna in in skivspelare till oss för professionell service. Vår serviceverkstad ligger centralt i Stockholm, i Vasastan på Gästrikegatan 1.

laga-skivspelare-reparation
Serviceverkstad:
Verkstad centralt i Vasastan
Över 1 900 serviceärenden
Verksamma i över 30 år.
4.9 av 5 i betyg:
Våra kunder uppskattar vår service.

Få nytt liv i skivspelaren

Vinylskivor blir bara allt mer populära och har fått lite av en kultstatus bland samlare och gemene man. Vi på Insound tycker det är jätteroligt, men vet också hur tråkigt det är när skivspelaren går sönder. I vår serviceverkstad så lagar vi din skivspelare så den blir som ny igen.

Vi reparerar de flesta skivspelare, förutom de skivspelare som är för stora och ofta ingår i high-end kategorin. I många fall kan skivspelaren få nytt liv med bara lite rengöring, byte av vissa komponenter, nytt kablage och smörjning.

laga-bandspelare
KONTAKTFORMULÄR

Varmt välkommen att kontakta oss på Insound vid frågor.

Vi har öppet måndagar till fredagar mellan 13:00 – 18:00 och särskilda dagar för verkstadstider då inlämning och utlämning är möjlig.

Måndag – 13:00-18:00
Tisdag – Verkstadstid
Onsdag – 13:00-18:00
Torsdag – Verkstadstid
Fredag – 13:00-18:00
Lördag – Stängt
Söndag – Stängt