Hyra Högtalare Stockholm & Hyra Ljudanläggning till Festen

Vi gör festen oförglömlig. Hyr högtalare & ljud från INsound.

GÖR SOM 450+ PRIVATPERSONER & FÖRETAG

Varför ska du välja INsound?

Fyra anledningar att välja INsound när du ska hyra högtalare eller hyra ljudanläggning

Kvalitetsutrustning

Vi hyr enbart ut kvalitativa ljudanläggning så din tillställning får bästa tänkbara ljud och ljus.

20 år i branschen

Vi har arbetar med uthyrning och musikutrustning i över 20 år. Vi kan uthyrning!

Fasta priser

Vi erbjuder låga och fasta priser på vår uthyrning av högtalare och övrig utrustning.

Centralt i Stockholm

Vår uthyrning finns centralt i Stockholm i Vasastan. Vi kan också leverera utrustningen till er.

LILLA HÖGTALARPAKETET
hyra-högtalare-stockholm-lilla-paketet

Lilla Högtalarpaketet

Aktiva högtalare från JBL

Perfekt för hemmafest och företagsevent!

 

 • 2 Aktiva Högtalare
 • 2 Stativ
 • 2 El-kablar
 • Telesladd för ljud
 • Instruktioner för användning

I det lilla högtalarpaketet får du hyra 2 st aktiva högtalare med högtalarstati och strömkablar. Det gör att du med lätthet kan koppla in högtalarna till en mobiltelefon, padda eller telefon och spela musiken direkt. Installationen är snabb och du är i gång inom några minuter.

Vi rekommenderar också att hyra till en subbas för att få lite mer ”Low-end” till musiken. Det är en hög effekt på högtalarna mellan 800-1200 W med mycket god ljudkvalitet. Ofta hyr vi ut JBL-högtalare i detta prissegment som är kända för bra ljud. Högtalarna väger cirka 10 kilo per styck och monteringen är enkel. Frekvensen är på 40hz till 20 000hz

Pris från: 650kr

HYR DIREKT
MELLAN HÖGTALARPAKET
hyra-högtalare-+-bas

Mellan Högtalarpaketet

Aktiva högtalare från JBL & Subbas

Perfekt för party och företagsevent!

 

 • 2 Aktiva Högtalare
 • 1 Subwoofer
 • 2 Stativ för högtalarna
 • 2 Elkablar
 • Telesladd för ljud
 • Instruktioner för användning

Vårt mest populära uthyrningspaket är 2 aktiva högtalare från JBL, med högtalarställ, strömkablar och en aktiv Subwoofer. Det är enkelt att koppla in högtalarna via teleanslutningen till din mobil, surfplatta eller dator så att du enkelt kan spela musik via Youtube, Spotify eller lokalt på din enhet.

Dessa högtalare håller högre ljudkvalitet jämfört med det lilla uthyrningspaketet och ger en större effekt och gör festen allt mer oförglömlig. Högtalarnas effekt är på mellan 800-1400 W så med dessa kan du spela på hög volym utan att kvaliteten på ljudet försämras – något som ofta är fallet med billigare högtalare. Vikten på högtalarna är cirka 12kg/enhet. Frekvensomfånget är mellan 50 – 20 000hz.

Pris från: 950kr

HYR DIREKT
SKRÄDDARSYTT HÖGTALARPAKET
hyra-ljudanläggning-stockholm

Skräddarsytt Högtalarpaket

Aktiva högtalare, Subbas m.m

Dina önskemål sätter gränsen

 

För dig som vill åstadkomma en oförglömlig kväll och verkligen finna en lösning som passar just dig så föreslår vi vårt skräddarsydda paket. Det passar dig som ställer lite högre krav och kanske vet vad du vill ha eller söker specifik rådgivning.

Här kan vi hyra ut en stor mängd högtalare och subbasar, samt avancerad musikutrustning, förstärkare och ljudredigeringsutrustning plus mikrofoner och ljusutrustning. Här kan vi skräddarsy en uthyrningslösning för ditt event med högtalare som passar just ert behov och lokal.

Detta gäller fota för större fester, klubbar, bröllop, studentskivor, företagsevent och evenemang. Här har vi möjlighet att hyra ut utrustning av absolut proffskvalitet med mycket hög effekt.

Pris från: Offert

HYR DIREKT
INSOUND UTHYRNING

Stockholms bästa uthyrning av ljudanläggning.

Vi på INsound har arbetat med uthyrning i över 20år. Vi erbjuder att hyra ljudanläggning med högtalare och förstärkare samt ljusutrustning till bröllop, fest, konferenser, evenemang och företag. Vi erbjuder uthyrning till privatpersoner som bara vill hyra högtalare till en hemmafest samt till större evenemang och företag.

Vi kan erbjuda att hyra högtalare och ljud till följande tillställningar:

 • Fester
 • Bröllop
 • Företag
 • Evenemang
 • Studenter
 • Hemmafester
 • Och mycket mer…

Många som väljer att hyra högtalare brukar också hyra mikrofon eller karaokeutrustning vilket vi också erbjuder. Kontakta oss via telefon eller i kontaktformuläret intill så återkommer vi med både förslag och prisbild.

HYR DIREKT

Kontakta oss på INsound. Vårt team återkommer till dig med svar så fort som möjligt. Du kan ringa oss på 070-714 10 11, eller maila direkt till info@insound.se.  Viktigt att tänka på för dig som tänker hyra högtalare Stockholm.

  Det finns många olika leverantörer och som erbjuder hyra ljudanläggning och ljud i Stockholm. Det kan därför vara svårt att avgöra vilket företag man ska välja.

  Vi på INsound har därför utvecklat denna guide som ska hjälpa dig att få lite mer kött på benen när du är i tankarna att hyra ljudutrustning och musikanläggningar.

  1. Välj ett professionellt företag: Se över referenser och tidigare jobb som uthyraren har gjort för att säkerställa att du väljer en seriös och kunnig leverantör.
  2. Se över hyresavtalet: Se till att det inte är något konstigt i det finstilta. För annars kan det bli dyrt om något skulle bli repat eller gå sönder. Be också om ett hyresavtal om företaget saknar ett.
  3. Inspektera utrustningen innan du hyr: Säkerställ kvaliteten på utrustningen så du inte blir ansvarig för någon annans misskötsel. Annars kan det bli så att du får stå för kostnaden.
  4. Vilka hyresregler gäller?: Vad gäller vid förseningar, försäkringar och liknande? Ibland kan en förseningsavgift kosta mer än hela hyran, så dubbelkolla det med uthyrningsfirman.
  5. Var försiktig med utrustingen: Viss musikutrustning kan vara väldigt ömtålig så var försiktig. DJ-utrustning och vissa mikrofoner kräver särskilt försiktig hantering.

  Vi står för kvalitet.

  Något vi ofta märkt av andra uthyrare på marknaden är att de högtalare som hyrs ut inte håller hög kvalitet och låter ganska dåligt. Det är något som förstör bra musik. Vi på INsound hyr alltid ut högtalare i Stockholm med hög kvalitet som garanterat låter mycket bra!

  Vi har valt att hyra högtalare som är enkla att koppla ihop och som gör att festen blir svårglömd. Våra högtalarpaket erbjuds i olika storlekar för små och stora tillställningar för att passa till hemmafesten likväl som till stora företagsevenemang.

  Bra musik åtnjuts bäst med bra högtalare – INsounds motto

  Hyra högtalare i Stockholm. Centralt och tryggt.

  Vi kan erbjuda er att hyra högtalare av oss där ni själva kommer och hämtar produkterna i vår centrala butik i Stockholm i Vasastan eller så kan vi leverera dem till er och installera allt på plats. I samtliga utav våra ljudpaket så erbjuder vi kompletta högtalarsystem med mikrofon, stativ, kablar och möjligheten att koppla in mobil, MP3-spelare, iPad och Dator med mera.

  Musiken kan du sedan enkelt spela upp med hjälp utav musikspelningsprogram såsom Spotify, Tidal eller via Youtube eller lokala MP3 filer på din dator. Självklart går det också bra att spela musiken med vinylspelare och CD-spelare.

  Några snabba frågor:

  Hyr ni ut högtalare med bra ljud?

  Vi hyr ut högtalare med högsta ljudkvalitet för att er tillställning ska bli så bra som möjligt. Kontakta oss för rådgivning för vilken typ av ljudlösning som skulle passa bäst för er tillställning.

  Varför ska jag välja Insound?

  Vi på Insound har över 30 års erfarenhet av uthyrning. Vi hittar lösningar för alla tillställningar och erbjuder förstklassig service. Dessutom erbjuder vi enbart ljud- och musikutrustning som erbjuder högsta möjliga ljudkvalitet. För ingenting förstör bra musik lika mycket som dåligt ljud!

  Vad kostar det att hyra ljudutrustning?

  På vår hemsida hittar du olika typer av högtalarpaket till uthyrning. Utöver våra fasta prispaket så kan vi givetvis skräddarsy en lösning för just er tillställning

  Kan ni hyra ut mikrofon?

  Ja, vi hyr ut allt ifrån mikrofoner till ljud och karaokeutrustning. Hör av dig till oss på Insound så hittar vi en lösning som passar er perfekt.

  Vart hämtar jag högtalarna?

  Du är välkommen att hämta högtalarna i vår lokal på Gästrikegatan 1 i Vasastan, alternativt att vi ordnar med leverans åt er.

  Uthyrning i hela Stockholm.

  Vi hyr ut högtalare till hela Storstockholm. Vi har vår butik centralt placerat i Vasastan så det är enkelt att komma med bilen och hyra högtalare från oss. Vi kan också köra ut utrustningen till er om ni vill. Alla våra priser är inklusive moms. Vi har förmånliga priser för utkörning och montering av ljudanläggningar. Vi har hyrt ut utrustning till över 450 privatpersoner och företag sedan 1998.