Hyra Karaoke Stockholm till Festen

Vi skapar bästa karaoke festen! Hyr karaoke paket & ljud från INsound.

INSOUND KARAOKE

Stockholms Bästa Karaokeuthyrning

Över 167 000 karaokelåtar på Svenska och Engelska. Sjung natten lång till gamla klassiker och nya hitlåtar med högtalare och mikrofoner som till och med hade gjort Whitney Houston avundsjuk.

Över 167 000 låtar

Över 167 000 karaokelåtar. Allt från gamla klassiker till nya favoriter. Vi har nått för alla tillfällen!

Riktigt bra högtalare & ljud

Ingeting förstör bra musik så mycket som dåligt ljud. Därför erbjuder vi på Insound bara bra högtalare.

Leverans & montering vid behov

Är det så att du behöver hjälp med att installera och rigga så kan vi hjälpa till med att ställa allt i ordning.

Klassiker & Moderna Superhits

Med vårt enorma låtutbud kan du sjunga loss till Elvis, Beatles eller Carola eller nyare hits från Justin Bieber & Drake.

”Superenkelt att koppla upp. Mer karaokelåtar än vad man kan tänka sig behöva. Vi hade en fantastisk kväll!”

Therése Sandberg

”Karaoke är bara så himla roligt! Högtalarna som ingick i priset var riktigt bra och vi fick verkligen en såå kul kväll!”

Linda Johansson

Dags att ”Hyra Karaoke Stockholm”?

Vår gissning är att du sökte på Google efter: ”hyra karaoke Stockholm”. Bra, för vi kan erbjuda fantastiska paket som skapar en riktigt oförglömlig karaokekväll!

Kvalitetsutrustning
Att hyra karaoke är populärt och vi på INsound förstår varför! Det är ett underhållningssätt som sätter Du och sällskapet i centrum. Action-packat där sedan nästa utmaning är att utse vem som kan kronas till karaokestjärna. Vi erbjuder hyra karaoke Stockholm där det ingår en Karaokespelare med mikrofoner, över 170 000 låtar, kablar och högtalare.

Skräddarsydda lösningar
Vi kan skräddarsy karaokepaket efter era önskemål. Kanske räcker det med en karaokedator? Eller så vill ni kanske ha högtalare, ljusutrustning, rökmaskin och mikrofoner? Oavsett behov så kan vi hjälpa er!

Prisvärda paket
Våra priser är Stockholms mest förmånliga och det ingår alltid kablage och den utrustning ni behöver för att komma igång utan extra kostnad. Vi kan även erbjuda installation och montering av karaoke om ni har behov av det.

Vår målsättning är att erbjuda dig som vill hyra karaoke i Stockholm en mycket enkel, prisvärd och professionell möjlighet att åtnjuta en karaokekväll med dina vänner. Vi vet att det kan vara meckigt att hitta en leverantör man kan hyra karaoke ifrån som faktiskt erbjuder de senaste låtarna och de gamla godingarna som man kan sjunga loss till. Därför har vi system som erbjuder de senaste karaokelåtarna.

Nyfiken?
Om du vill veta vilka olika låtar vi har eller hur det fungerar så är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi kan också skräddarsy eventet så karaoke festen blir oförglömlig. Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi erbjuder dig:

Karaokemaskin | Högtalare & Ljud | Mikrofon | Installation & Leverans

HYR DIREKTOFFERTFÖRFRÅGAN
Karaoke passar perfekt för:
 • Olika typer av Fester
 • Karaoke till bröllop
 • Företag karaoke
 • Evenemang
 • Studenter och skivor
 • Hemmafester
 • Och mycket mer…
Vi kan erbjuda:
 • Karaokedator
 • Mikrofoner
 • Högtalare & Stativ
 • Ljusutrustning
 • Rökmaskiner
 • Karaokevärd
 • Transport & Montering


  hyra karaoke Stockholm

  Kuriosa om Karaoke – Det här visste du nog inte!

  Visste du att karaoke urpsrungligen kommer från Japan. Ordet karaoke betyder ”tom orkester”. Det är inte ovanligt att hitta en karaokebar i var och varannat kvarter i Tokyo. Dem kallas mer vanligen för karaoke box idag och då hyr man ett litet rum där man har möjligheten att ta med sig sina kompisar och sjunga loss, och ofta njuta av mat och dryck. I många DVD-spelare så finns det till och med ofta ett högtalaruttag för att så många i Östasien är intresserade av just karaoke.

  Några snabba frågor:

  Hur många låter erbjuder ni?

  I vår karaokeuthyrning så erbjuder vi över 167 000 låtar. Allt från gamla klassiker till nya favoriter. Vi har något för alla tillfällen!

  Vad ingår i era karaokepaket?

  I våra karaokepaket så kan vi skräddarsy en lösning med karaokeenhet (dator eller iPad), högtalare, mikrofon och kablage. Beroende på er tillställning så kan vi hitta en effektiv lösning för er. Se våra paketerbjudanden på hemsidan för mer information.

  Hur är ljudkvaliteten?

  Vi vet hur viktigt det är med bra ljudkvalitet för att verkligen kunna uppleva musik och låtar på bästa sätt. Därför hyr vi enbart ut högtalare med riktigt hög ljudkvalitet.