Laga Förstärkare Reparation & Renovering Stockholm HIFI.

Vi på INsound har över 30-års erfarenhet av att reparera och laga förstärkare. Vi kan laga och renovera alla typer av förstärkare – både nya och gamla. Reparationer inkluderar renovering och lagning av rör, transistor och hybrid. Vi kan laga både digitala och analoga förstärkare samt bygga om dem med nya komponenter. Det är också vanligt att kunder kommer in till oss och vill laga en gammal förstärkare. Det kan vi ordna och vi kommer alltid med ett prisförslag och ser över hälsan på er elektronik.

Besök eller kontakta oss så är du snabbt igång igen

30 års erfarenhet.

Vi kan ljud och service.

Vi på INsound har en vision att erbjuda service inom reparation, installation och uthyrning i toppklass. I många årtionden har vi visat vägen och arbetat hårt för att göra detta möjligt, och därför står vi idag som ett stolt varumärke värdigt att kalla oss bäst i Stockholm.

"Om du söker förstärkare reparation så är INsound ett självklart val. Min Yamaha 7.1 förstärkare fungerar som den ska igen. "

Ring oss på 070-714 10 11 eller maila till info@insound.se

Kontakta oss

INsound är specialiserade på reparation och lagning utav digitala och analoga instrument, högtalare, mikrofoner och ljudanläggningar.

Centralt i Stockholm. Specialiserad på lagning.

Kom förbi så hjälper vi dig.

Det är många som frågar om vi kan hjälpa till med att laga gammal förstärkare, och det gör vi med glädje! Ni är alltid varmt välkomna till vår verkstad på Gästrikegatan 1.

Förstärkare vi kan laga inkluderar bland annat basförstärkare, hifi förstärkare, gitarrförstärkare hörlursförstärkare.