Hyra Ljud Stockholm – Ljuduthyrning med Kvalitét

Vi på INsound är experter på att hyra ljud i Stockholm. Vi har sedan 2004 erbjudit uthyring av professionell ljudutrustning och musikanläggningar. Det som verkligen särkiljer oss från andra uthyrningsfirmer av ljud är att vi erbjuder ljud av absolut toppkvalitet.

Vi erbjuder professionella helhetslösningar där vi kan hyra ut allt ifrån högtalare, slutsteg, ljus, scenutrustning och rökmaskiner. Vi har även ett stort nätverk av musiker, DJ’s och festfixare som vi erbjuder för att sätta särskild prägel på er tillställning.

Bra musik blir dålig med ljud av låg kvalitet.

Skräddarsydda ljudlösningar

Om det finns önskemål så kan vi också erbjuda och sköta tekniken vid fester och evenemang samt konferenser. Där har vi möjligheten att efter era behov och önskemål skapa en teknisk lösning och audiovisuell miljö som passar för ändamålet. Vid konferenser, exempelvis, så är det ofta många rörliga moment samt talare som byter mikrofoner och kanske har inslag av debattmoment. Där är trådlösa lösningar med myggor och headset att föredra. Sedan bör ljudnivån också balanseras mellan olika system och där har vi tekniker som kan erbjuda och hålla i systemen.

Vi kan också erbjuda er en ljudlösning som också passar för ändamålet samt ljudutrustning som förstärker. Kontakta oss idag om ni vill ha hjälp eller bolla idéer innan ni hyr ljud i stockholm.

Utkörning och Riggning

För er som vill hyra ljud så erbjuder vi utkörning i hela stockholm. Priserna för uträkning varierar beroende på avstånd och antalet högtalare och mängden utrustning  – men ligger vanligtvis på mellan 150kr-400kr. Vill ni ha hjälp att rigga upp när ni bestämt er att hyra ljud så hjälper våra tekniker i Stockholm er med det .

hyra ljud stockholm

Hyra Ljud? Gratis Offert!